We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Emlékszem gyerekkoromban milyen jól esett a csapvíz, miután szétrúgtuk a bőrt a pályán. A “sima” “jéghideg” víz a csapból olyan volt, mint a megváltás. Kanalat formálva a kézből, ivás közben éreztem, hogy minden korty az életet jelenti. Annyira, de annyira jól esett, mint amennyire szeret(t)em.

Közben eltelt néhány év, és felfedeztem, mint a spanyol viaszt már egy páran, hogy ezzel a testbe, a testet alkotó vízbe, információt viszek be. Mi mást is vihetnék, hisz MINDEN az.

A rezgésben van a lényeg, abban amit gondolsz és érzel. Nem kell rúgni hozzá a bőrt és a sivatagban sem kell napokig szomjazni. Egyszerűen “csak” úgy kell érezni, arra gondolni és érezni, gondolni és érezni, gondolni és érezni, …

Kezdésnek ajánlOM a Jolly Jokert, ami a szer-etet. Vele lehetetlenség mellé rúgni a labdát. Szeresd az éltető vizet és a víz szer-etet-e élettel tölti fel a test-et. Lásd és érezd a legjobb formád, hogy az majd visszaköszönhessen Rád.

Amikor már érzed a ÁÁÁÁÁÁ-st, akkor fokozd tovább és tovább… CSAK és KIZÁRÓLAG Rajt-ad áll, hogy hol a hat-ár.

“Irány a vég-telen és azon túl!”

Szeretek játszani és szeretem a vizet, ezért játékból bele-bele szoktam kóstolni az esővízbe. Majdnem olyan játék, mint amikor azt mondják köpj fel és állj alá, csak itt nem kell köpni, mert jön a manna MAGáTÓL. Elég tátott szájjal várni a …. , az információt.

Ez már majdnem mágia,
aki bátor, az csinálja.

Hozzászólás