We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

“A negyedik csakra másik neve szív-csakra. A mellkas közepén található, körülbelül a szívizom magasságában, a borda és a szegycsont között. Színe a zöld.

Ez az energiaközpont irányítja immunrendszerünk csecsemőmirigyét, a vérkeringést, a bőr regenerálódását és a jobb agyfélteke működését. Ez a magasabb rendű szeretet, a gyógyulás, a megértés és a részvét központja. Ez a csakra jelenti a kaput a felsőbb csakrák felé és állandóan nyitva kell állnia spirituális fejlődésünk érdekében.

A szív-csakra az egyensúly és az átalakulás keresztútján áll, félúton fizikai és szellemi életünk között. Mindkét fajta energia megtalálható itt. Ha a felső három csakrából érkező spirituális energia megakad, elapad az alsó csakráknak oly fontos életerő, amely fizikai testünk szellemi fejlődésére szolgál.

A negyedik csakra egyensúlyának a megbomlását a következő jelek kísérik: hűvös viselkedés, részvét és erkölcsi érzék hiánya, asztma, anyagi és érzelmi bizonytalanság, féltékenység és birtoklásvágy, bizalmatlanság, önmarcangolás és mások hibáztatása.”

Dr. Bruce Goldberg – Asztrálutazók kézikönyve

Hozzászólás