Adó-be-vallás-OM

Lassan-lassssan zárul „MóKa Miki” tárháza, az utolsó napjai meg vannak számlálva. Amúgy is folyton folyvást törnék a szervert, már törvénybe iktatva a korlátozás joga, viszont ígértem még anno egy kis fájó igazságot. Igazából ezt IS „csak” MAG-OM miatt teszem, a kéretlen segítséget elengedtem.

Tehát eljött az ideje a fájó igazságnak. Van, aki a saját bőrén tapasztalja, sokan már alulról szagolják az ibolyát és vannak, akik még mindig a sötétben tapogatóznak.

Itt az oldalon csöpögtettem már morzsákat és most sem ígérhetem egyben az egészet.  Az ott van Benned.

Már írtam, hogy a „földi élet”-nek nevezett hazugság-vár egy olyan illúzió, amit a törvénytisztelő ÁLLAMPOLGÁR nehezen lát át. Olyanok, mint a szemellenzőt viselő lovak, akiknél vigyázni kell a rémisztő igazság látványától. A mai napig nehezen fogom fel, szinte hihetetlen számOMra, hogy lehet az ember, a teremtés koronája, ennyire ostoba. SajnálOM, ha sértŐ, de ez az IGAZSÁG és MINDEN ott zajlik az orrod mögött.

Tényleg azt HISZED, hogy az embernek, Neked, úgy kell táncolni, ahogyan a papírok fütyülnek?

Tudod, a folyton változó törvények, rendeletek, szabályok, általános szerződési feltételek, stb. stb., amit írhatnak akár az Óperenciás tenger legaljáról, vagy éppenséggel programozott algoritmusok által a kijelzőkön keresztül égetik az ember orra mögötti területbe. Lassan-lassssan gépek, azaz a furfangos, sosem látott MESTERSÉGES intelligencia osztja a lapokat. („töltsd le az appot!”)

No, de ne szaladjunk ennyire előre!

Jelenleg első körben az államnak nevezett (bűn)szervezet szabályozza rabszolgái földi életét, amit minden állampolgárnak kötelező elfogadni. SzámOMra az nem világos, hogy mikor és kinek adtam a beleegyezésemet, de persze ez az én bajOM, mert az emberek többsége tisztában van ezzel, úgy járják a táncot, ahogy a nagy könyvben vagyon írva.

Hát akkor nézzük az első hirtelen felmerülő kérdést:

Biztos mindenkire nézve kötelező?

Ugye, hogy nem tudsz erre a kérdésre egyértelmű IGEN-nel válaszolni!
(főleg manapság)

Akkor, merül fel a következő kérdés:

MIÉRT?

Miért csináljuk, ha TUDJUK, hogy NEM mindenkire nézve kötelező?
Főleg azokra NEM, akik saját bejáratú kiskapukkal megalkották.

A megszokás és félelem környékén már jó helyen jársz, de valahogy ki kell alakulnia ennek az „életérzésnek”. No, ez a nyúlüreg bejárata.

Minden hazugság együtt jár a félelemmel és amikor megszokásból HAZUDUNK egymásnak már meg is érkeztünk eme állandósult beteges állapotba. Félelemből lesz a betegség, annak a vége meg a roló, amit lehúznak. Vagy fel? Nézőpont kérdése.

Azt mondOM/írOM ezt a bizonyos rólót, vagy szemellenzőt fel lehet húzni korábban is, még kirobbanó egészségben.

Sőt, emlékezz rá, hogy ezért jöttél!
(ezt segíti elő mindÉN NAP-KItörés)

Emlékezni úgy tudsz, HA az orrod mögötti területre betuszkolt sok hazugságot lelked fényével megvilágítod. Ez az amikor ÉRZED az igazság és a hazugság közötti különbséget. „Csak” gyakorold, mert a gyakorlat teszi a mestert, az igazság meg szabaddá tesz, azaz NEM LESZEL TÖBBÉ RABSZOLGAtartó.

Megszületés óta minden betáplált információ hamiskás, mert az ember már nagyon régóta tudatlanul tanulja a hazugságot. Osztják egymásnak a „hamis tudást”, „csak” papírra kell vetni. Azaz manapság már az sem szükséges, mert beköszöntött a digitalizáció.

Amit szintén KI/MI erőltet?
Vajon MIÉRT?

Kezdetnek ennyi elég. Ezt a részt már úgyis többször érintettem, majd valamikor folytatás következik, amikor a sakkot adó TULAJDON elnevezésű illúziót világítjuk meg.

Házi Feladatnak GONDOLKOZZ el az ÁLLAM és a közötted lévő kapcsolatról.

Milyen a viszony?
Mettől, meddig tart?
MIÉRT?