We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Az EGO jellemző tulajdonsága, a HISZÉKENYSÉG.

No, és ezt MÉG lehet fokozni, mint ahogy azt tesszük is. Mert, ha a föld senkié,
akkor még furcsább, amit a vízzel művelünk.

Az is valakié?
Hát peeeeeeersze!

“Konzorciumi szerződést kötött az Aradi Vízművek Rt. és a Békés Megyei Vízművek Zrt. január 20-án, Békéscsabán, a Megyeházán. Az együttműködés célja, Békés megye lakosságának jobb minőségű ivóvízzel való ellátása, emellett a közös vízbázis védelme. Az előzetes vizsgálatok szerint ugyanis az aradi víz megfelel a szigorú uniós szabványoknak, ezért a jövőben a megyei ivóvízhez javítóvízként hozzáadva jelentős vízminőség javulás érhető el, derült ki a ceremónia után megtartott tájékoztatón.”

forrás

Cégeké, vállalatoké, akiktől pénzért meg lehet vásárolni.
De kérdem ÉN!

Hol voltak ezek a papírhuszárok, mikor a víz már itt volt?

Mikor/Mitől/MIÉRT lett az övék?

Áshatunk ám mélyebbre, főleg itt a Kárpát-medencében, egyenesen az ÁLLAM szemébe.

“Az állam egy adott terület népességét irányító szervezet.”

Egy adott terület népessége az adózásért cserébe irányítást kap, viszont a létezéséhez szükséges második elemért, a vízért, már fizetnie, adóznia, vagy ha úgy jobban tetszik adózvafizetveadóznia kell. Az már nem fér bele a büdzsébe, amibe nézzünk MOST egy kicsit bele, mert van ám ott egy-két-három-négy…. tétel.

Bevezetik a vizet. Hurrá!

HALKAN MEGSÚGOM, hátha nem tudod, az ÁLLAM területén a dombok, hegyek lejtőin automatice, azaz magától csordogál a friss, iható, kristálytiszta forrásvíz. Ami nem klórt, hanem éltető ásványokat tartalmaz.

Jön a csövön a “tisztított víz”, amit mér egy óra, a vízóra. Érdekes óra ám ez, mert ha olyan “szerencsés” helyzetben vagy, hogy hatalmilag csatornáztak, akkor ez a vekker, bizony duplán mér. Nem az időt, hanem a szart is vágja. Pontosabban a szennyvízcsövön átfolyó mennyiséget, amiért gyorsan kapod a második számlát. HA nem ezt/ezeket, akkor a “környezetterhelési díjat”, azért mert

ÉLSZ és terheled a környezetet!

AZ A
SZÉGYEN,
hogy hagyjuk.

Hozzászólás