pÉNz

Erről IS írtam már többször, ezért ez sem lesz olyan hosszú. Meg azért sem, mert ezt nem olvasni kell, hanem egyszer és mindenkorra MEGÉRTENI. Azért lenne jó, HA értenéd, mert akkor a soronkövetkező játékból talán kimaradnál, mert MINDIG VAN másKÉPp.

gép+ember=ember2.0 vs Ember

Ebben az említett játékban a pénz igazán meg fogja mutatni a foga fehérjét, ami nem más, mint az ellenőrzés. Azt tanítják az oskolában, hogy a pénz lehetővé teszi a kereskedelmet, mert a termékek csereberéje sokkal macerásabb. Persze egyszerűbb pénzért eladni, majd abból vásárolni, de arról nem szól a fáma, hogy a pénz nem egy dolog, hanem egy rendszer. A rendszert emberek egy kis csoportja irányítja, akik eldönthetik, hogy a zsebedben lévő bankjegy többet ér, vagy kevesebbet, és így a kívánt dolgokért kevesebbet, vagy többet kell fizeti.

Nem olyan nehéz ez, csak azt a sok „hamis tudást” kell törölni, amit a pénzgyártók tömtek a fejedbe.

Gazdálkodj okosan, Te vagy a „bank” ÉS MINDIG van a kasszában.
El tudod játszani gondolatban?
Mennyiért adsz egy porszívót?

Mivel az emberek nagy része vakon játszik, észre sem veszik, hogy már kezdik elcsomagolni az idejétmúlt eszközöket és gőzerővel készítik elő az új RENDSZERT.

Milyen változásokat jelent számomra, ha a számláimat nem papíralapon, hanem elektronikusan kapom?

Elektronikus számláit a Díjnet internetes felületén tekintheti meg, a számlák érkezéséről e-mail üzenetben értesítjük.
Az elektronikus számláikat Ügyfeleink csoportos beszedéssel, egyedi banki utalással, Díjnet rendszerből kezdeményezett bankkártyás, vagy internetbanki, illetve mobiltelefonos fizetéssel rendezhetik, a készpénzzel vagy csekken történő kiegyenlítésre nincs lehetőség.

dijnet.hu

Ebben a rendszerben a mostani gombokra és papírfeclikre már múltként fogsz tekinteni és akkor már késő lesz felismerni a pusztán 1 és 0-ból álló ELLENŐRZÉSI RENDSZERT. Ki, mikor, mit, mire, kinek mettől-meddig ér a takaró? Pici puki, vagy rotyogós, beárazzák majd mennyire fáj a fing!

Ilyen és ehhez hasonló jelek már rég a falakon, lassan-lasssan összeérnek a szálak és egy központi adatbázis lesz a „HATALOM”, amit kizárólag gépek, újkori nevén a MESTERSÉGES intelligencia irányít.

Tiszta TERMINÁTOR!

Az már más kérdés, hogy kik üzemeltetik, de ilyen apróságokkal miért is foglalkozna az ember fia?

A központi bank által kibocsátott programozható digitális valuta, rövidítve CBDC, az egyesített rabszolgatartó nemzetek – gépei által kiköpött – valutája, amit akár ingyen, vagy alanyi jogon (persze ilyen-olyan megkötésekkel) szórhat a pórnép APP-jába. (programozható digitális pénz/póráz)

Onnan kifele már kizárólag szabályzott módon, a legapróbb részletekig statisztikát vezetve van, vagy épp nincs lehetősége a digitális állampolgárnak. A többségnek ez még kínai, ott már működik, kriptótestvérek már látják, hogy hamarosan megszületik a

„Nemzeti ALl APp”.
🙂

Tisztában vagyok vele, hogy az emberek többsége ezt az egészet egy nagy zagyvaságnak tartja. Hiába nézik meg pl. ezt a videót, egyszerűen és finoman fogalmazva, meghaladja a képességeiket. Nincs rá képük, hogy egy farmon élnek, mint a háziállatok. Igaz itt nem olyan egyértelmű, hogy ki a gazda, de egyszer majd kérdezd meg magadtól:

Kinek tejelek?

Befejezésképp egy röpke idézet
INFORMATIKUS kollégáknak
sok-sok szeretettel:

„Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!”

Témazáró modul következik, amiben kapcsolatot teremtünk a fabatkát sem érő földi szentháromságról.

PÉNZ –  TULAJDONÁLLAM